Water, een levensbehoefte. Ook voor uw tuin! 

Maar dan wel op de juiste plaats en de juiste tijd. 

Voor een goede beregening is meer nodig dan alleen maar kennis van techniek. Ook planten- en bodemkennis zijn van groot belang.  Maar ook gevoel voor de tuin en architectuur. Rebel Tuintechniek heeft niet alleen techneuten in huis maar ook vakbekwame hoveniers met een ruime ervaring voor de particuliere tuin.

Wij kijken graag naar het eindproduct: een tevreden klant met een beregening op maat. Wij komen bij voorkeur langs om met u door te nemen wat de wensen en mogelikheden zijn. Een beregening is altijd maatwerk. Wilt u sproeien, beregenen, bevloeien of irrigeren? Het zijn allemaal aparte technieken. Niet u of wij bepalen wat het beste is maar de bodem en de beplanting, alles vraagt om een eigen aanpak. En of uw tuin nu groot of klein is, dat maakt voor ons niet uit. Het is uw tuin waar u zich thuis moet voelen. 

Wilt u zelf meehelpen met de aanleg? Dat kan. Als u er liefhebberij er in heeft om zelf in de tuin te werken en mee te helpen bij de aanleg, dan stellen wij uw hulp zeer op prijs. Dit geeft u meer voeling en beleving met uw tuin. Wij kunnen ook alleen de, voor u, moeilijke punten uitvoeren en u doet de rest. Loopt u vast in de uitvoering? Onze monteurs komen graag om u te helpen.  Wilt u juist alles zelf aanleggen, kijk dan eens rond in onze webshop.

Voor aanvraag vboor een offerte kunt u ons bellen of een e-mail sturen met uw gegevens waarna wij contact met u opnemen.

Wij zijn nog volop bezig met de bouw van deze site en hopen spoedig veel foto's van ons werk te kunnen tonen.